Over Theflex

Mijn naam is Thea van Beers. In 2010 onderging ik een behandeling bij een voetreflextherapeute . Mijn klacht verdween maar wat me nog het meest verraste was de andere brede kijk op gezondheid en de ruime hoeveelheid aandacht die ik kreeg van de therapeute. Van huis uit ben ik z-verpleegkundige en begeleider. Door de jaren heen komt er steeds meer druk te staan op mensen , die werken in de gezondheidszorg en op de tijd en aandacht die de cliënten nodig hebben.

“Zo kan het ook en zo ga ik het ook doen”

dacht ik. Ik ben de driejarige HBO opleiding voetreflextherapieplus gaan volgen bij Total Health. Deze opleiding combineert de westerse en Chinese voetreflexologie. Mijn interesse voor de Chinese geneeskunde was gewekt waardoor ik hierna de opleiding voor acupuncturist heb gevolgd. Om mijn medische kennis aan te scherpen heb ik ook de HBO opleiding medische basiskennis erbij gevolgd.
Ik ben met een groep therapeuten naar China geweest waar we colleges gevolgd hebben op de universiteit van Beijing. We kregen les van professoren en artsen en liepen stage in verschillende ziekenhuizen. Hierna ben ik met mijn praktijk begonnen.

Beroepsvereniging

Ik ben lid van de VBAG, RBCZ en TCZ . Ik houd mij aan de gedragscode voor voetreflextherapeuten en acupuncturisten.

Op grond van de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg ben ik verplicht een klachtenregeling te treffen voor mijn cliënten. Voor informatie hierover klikt u hier, of klikt u op het logo van VBAG en klikt u door op het kopje “Algemene Informatie” waaronder een kopje klachten staat.

V.B.A.G Logo